Elektrische auto’s van Audi

Vergelijk eenvoudig alle EV's met onze elektrische auto database

Gratis persoonlijk laadadvies? Wij helpen u graag.

Elektrische auto’s van Audi

De elektrische auto’s van Audi ontwikkelen zich steeds verder. In 2019 haalde de Audi E-tron de Jaguar I-pace en Tesla model X in, als meest verkochte EV van het jaar. De E-Tron is een populaire auto, met verschillende lijnen. Een zeer kwalitatieve auto met een optimale elektrische rijervaring.

Met een ruim aanbod aan elektrische auto’s, streeft Audi naar een emissie vrije toekomst. Daarnaast investeert Audi in meerdere duurzame projecten zoals milieuprojecten om CO2-uitstoot te vermijden.

Geschikte laadpaal voor Audi

Een geschikte laadpaal voor uw Audi om te profiteren van een optimale rijervaring. Wanneer u een volledig elektrische Audi heeft, hoeft u niet meer naar het tankstation. In plaats hiervan laadt u namelijk de accu van uw auto op. Voor de meeste Audi modellen geldt een 3-fasen boordlader, met een vermogen van 11kW. Wij adviseren daarom ook een laadpaal van 11kW om van de optimale laadsnelheid te profiteren. Als aanvullende en toekomstbestendige optie is het mogelijk om ook op 22kW te laden, mits uw meterkast dit toelaat.

Voor het vinden van een geschikte laadpaal voor uw elektrische Audi, helpen onze experts u graag vrijblijvend.

Alle modellen van Audi
Deze website kan niet functioneren zonder JavaScript.