De beste tips voor Audi laadpaal

Audi heeft sinds 2019 de Audi e-Tron beschikbaar. De e-Tron is de volledig elektrische Audi. Naast de e-Tron heeft Audi sinds 2014 een aantal plug-in hybride varianten (waaronder de A3 e-Tron en Audi Q7 e-Tron) beschikbaar.

 

Vraag advies

 

 

 

 

 

Laadpaal Audi A3 e-Tron

De Audi A3 e-Tron heeft een bruikbare accucapaciteit van ongeveer 7 kWh. Hiermee wordt in de praktijk een actieradius van ca. 30 kilometer toegevoegd. Net als de meeste andere hybride auto’s kan de A3 e-Tron maximaal op 3,7 kW per uur opladen, in 2 uur is de accu hiermee opgeladen.

 

Laadpaal Audi Q7 e-Tron

Ten opzichte van de Audi A3 e-Tron heeft de Audi Q7 e-Tron een accucapaciteit die 2 keer zo groot is. Met de 15 kWh accu wordt er ongeveer 35 kilometer aan actieradius toegevoegd. De Audi Q7 e-Tron kan maximaal laden op 7,4 kW per uur. In tweeënhalf uur is de accu dan volledig opgeladen. Gebruikelijker is echter om op 3,7 kW per uur op te laden zodat de accu van de Q7 e-Tron in vijf uur vol is.

 

 

 

 

advies_laadpaal_thuis_gebruik

 

 

 

 

 

 

Audi laadpaal thuis

Het is belangrijk om de juiste laadpaal Audi aan te schaffen. Indien u een hybride Audi heeft is het raadzaam om alvast een laadpaal te nemen die ook geschikt is voor volledig elektrische auto’s. Mocht u de gelukkige bezitter van een e-Tron zijn dan is het belangrijk dat u thuis een krachtstroomaansluiting heeft zodat de auto op 3-fase kan opladen.

 

Lees meer

 

 

 

Laadpaal Audi e-Tron

De Audi e-Tron heeft een accucapaciteit van 95 kWh waar in de praktijk van 83,6 kWh te gebruiken is. In de praktijk rijdt u hiermee gemiddeld circa 360 kilometer. De e-Tron kan op 3-fase laden, hiermee laadt u thuis met ongeveer 11 kW per uur op. De e-Tron komt standaard met een boordlader die maximaal 11 kW kan laden, het is mogelijk om deze te upgraden naar 22 kW. Ons advies is om dit niet te doen doordat 99% van de huisaansluitingen met maximaal 11 kW kan laden.

In 9 uur is de e-Tron volledig opgeladen met de juiste laadpaal Audi opgeladen. Met een 11 kW lader voegt u met een snelheid van 40 km/uur actieradius toe.

Een laadpaal Audi voor thuis is erg handig voor bezitters van bijvoorbeeld de Audi Q4 e-tron, Audi e-tron quattro 50 of Audi e-tron quattro 55.

Laadpaal Audi installatie

Een laadpaal Audi installatie door Laadkompas gebeurt op een veilige en goede manier. Laadkompas wordt enkel met gecertificeerde installateurs die jarenlange ervaring werken. Wij werken met een laagste prijs garantie en bieden eerlijke en vaste lage prijzen. Wij werken niet met dure en te ruimte pakketten maar u betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Niets is ons te gek, ook voor uitdagende installaties bent u bij Laadkompas op het goede adres.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten laadpaal Audi

Audi Nederland heeft een samenwerking met Shuttel (onderdeel van Pon). Shuttel plaatst en levert thuislaadoplossingen van Alfen ICU. U bent niet verplicht om bij de aanschaf laadpaal Audi te kiezen voor Shuttle. In de praktijk zien wij dat Shuttel een beperkt aanbod biedt en relatief duur op met name de installatie is.  

De kosten van een laadpaal Audi zijn afhankelijk van uw eisen en wensen. De EV-experts van Laadkompas helpen u richting de juiste laadpaal met alleen de functies die voor u handig zijn. Hiermee wordt voorkomen dat u eventueel een laadstation koopt met toeters en bellen die u in de praktijk niet gaat gebruiken. Voor elk budget biedt Laadkompas een geschikte laadpaal.

 

Vraag advies

 

 

Onafhankelijk advies voor uw laadpaal bij u thuis

Wanneer u besluit om een offerte aan te vragen voor de nieuwe laadpaal via Laadkompas.nl, ontvangt u van ons een top 3 van laadpalen die qua prijs en kwaliteit het meest aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Vergelijk nu